Bon dia classmates!!

Benvinguts classmates!! Us presentem un nou blog on redescobrir les matemàtiques i conèixer tots els seus secrets. Estàs preparat per la classe? Apunta-t’hi tu també!

sábado, 2 de abril de 2011

It never ends.

Hi fanàtics de les mates,

Per fi hem acabat el treball per l'escola i ha anat prou bé, de fet crec que ha estat una eina excel·lent per aprendre en equip i per a col·laborar per aconseguir coneixements. Gracies a ell ens hem iniciat al món dels bloggs, hem descobert el prezzi, el cmaps i moltes altres coses útils no tan sols per a les matemàtiques. Així doncs us animem a continuar llegint-nos, per que això NO s'ha acabat.

De fet us volem animar a dur a terme un projecte com aquest. Si sou professors proposeu-ho, i si sou alumnes també. No és tan sols una manera d'aprendre, sinó que és converteix en una motivació. Les hores assegut a classe escoltant algú xerrar sobre coses que no interessen es converteixen en hores de recerca de descobriment, de sorpreses, quest és el camí a seguir en l'ensenyament: aprendre pel plaer d'aprendre.

I com a alumne crec que és en aquests treballs en que es deixa als joves ser creatius que aprenem a per plaer, per que al cap i a la fi els humans som éssers inquiets i ens agrada ser partícips del que vivim. No volem ser mers oients de la realitat.

Ara que ja hem conclòs aquest apartat tan sols hem queda dir-vos que hi haurà una altre entrada amb la bibliografia i després començarem amb les funcions.

Fins aviat.

PD: Per a qualsevol pregunta relacionada no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.